Skip to main content

Esztétika → Hialuronsavas töltések

Hialuronsavas töltések

Mi az a hialuronsav?

A hialuronsav a bőr hám- és irharétegének egyik fontos alkotóeleme, amit a bőrsejtek állítanak elő. A hialuronsav biztosítja a bőrszövetek rugalmasságát és megújulását, emellett a bőr védelméhez is hozzájárul.

Az életkor előrehaladtával a hialuronsav természetes termelése csökken, mivel lebomlásának üteme fokozódik. Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából, ráncosabbá és fakóbbá válik.

A bőr öregedését eredményesen kezelhetjük a hiányzó hialuronsav-mennyiség pótlásával.

Miben rejlik a hialuronsavas töltések népszerűsége?

A hialuronsav világszerte az egyik legkedveltebb anyag a bőrápolási szakértők és a bőrgyógyászok körében egyaránt. Az elmúlt években számos arcápolási termék és arckezelési protokoll összetevőjévé váltak a különböző sűrűségű hialuronsavak, melyeket preventív jelleggel is érdemes igénybe venni, a bőr egészségének fenntartása érdekében.

A már meglévő problémák kezelésére azonban hatékonyabbnak bizonyulnak a hialuronsavas töltések, melyekkel látványos és hosszantartó eredményeket tudunk elérni!

A hialuronsav molekulák jelentős higroszkópos tulajdonságokkal rendelkeznek, vagyis képesek összegyűjteni és megkötni a vízmolekulákat a környezetükből. Orvosi kutatások bizonyítják, hogy a hialuronsav saját súlyánál ezerszer több vizet is képes eltárolni, mint bármilyen más anyag az emberi szervezetben. Ez az intenzíven hidratáló “csodaszer” nem hiába a legnépszerűbb töltőanyag, amely minden bőrtípusra biztonsággal alkalmazható.

A hialuronsavas töltések előnyei

A hialuronsavas töltések nem csak ráncfeltöltés céljából alkalmazhatók, hanem a bőr megjelenésének javítására, volumenpótlásra, valamint arcformázásra is szolgálnak. A kezelés során a szakorvos a fertőtlenített bőr alá vékony tűvel vagy kanüllel injektálja be az anyagot, majd – amennyiben szükséges – masszírozással egyenletesen eloszlatja azt.

Mivel a hialuronsav az emberi szervezetben természetesen is megtalálható anyag, így a test könnyen képes a lebontására, ami minimális allergiás reakciókat vagy túlérzékenységet eredményez. Éppen ezért a hialuronsavas töltések teljesen biztonságosak és minimális szövődményekkel járnak. Emellett az eredményük is tartósabb mint a hagyományos ráncfeltöltő – például botox – kezeléseké.

A megfelelő eredmény érdekében a hialuronsavas töltéseket csak képzett szakorvos végezheti!

Arcszobrászat

Ajakfeltöltés

Arcfeltöltés és volumenpótlás

Az EverDerm HealthCare Egészségközpontban kizárólag CE minősítésű és FDA által engedélyezett töltőanyaggal dolgozunk, melyek közül az egyik kiemelt hialuronsav készítmény márka a Teoxane.

Milyen eredmények érhetők el az arcfeltöltéssel?

  • áll és állvonal megemelése, kontúrozása
  • középarc volumenizálása
  • szemöldök környékének megemelése
  • az orr és a száj közötti redő eltüntetése
  • szem alatti karikák megszüntetése
  • orca kiemelése

Az arcfeltöltés előnyei:

  • az eredmény azonnal látható
  • látványos és egyszerű orvosesztétikai beavatkozás
  • gyors kezelés: 30 perces beavatkozással akár 14 hónapig tartó eredmény
  • látható, de természetes módon formálható, lágyítható az arc

Az arcfeltöltés után:

A hialuronsavas arcfeltöltés eredménye a kezelés után azonnal látható, a valós végeredmény azonban körülbelül 2 hét múlva teljesedik ki, amikor egy kontrol konzultációra is sor kerül. Amennyiben szükséges ekkor korrekcióra is sor kerülhet.

A befecskendezett hialuronsav 8-14 hónap elteltével nyomtalanul eltűnik a szervezetből, fokozatosan bontódik le a bőrben. Az arcfeltöltés tartósságát több tényező (az életmód, a bőr minősége, az életkor, a töltőanyag minősége) is befolyásolja. Az egészségközpontunkban használt töltőanyag bizonyítottan az egyik legtartósabb anyag a világpiacon.

Ár: 120.000 Ft/ ml

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!