Skip to main content

Nyitóoldal → Esztétika

Esztétikai és plasztikai beavatkozások

Az esztétika ismérvei

A francia eleganciát a finom vonalak, a precíz részletek és a kifinomult textúrák jellemzik, amelyek együtt teremtenek egy lenyűgöző és vonzó megjelenést, valamint kiemelik az egyéniséget és a szépséget. Ez a stílus tökéletesen megfelel azoknak, akik a kifinomultságot és a szépséget keresik a mindennapi életben.

Az EverDerm HealthCare Egészségközpont – melynek szakértői Franciaország egyik legelismertebb plasztikai sebészétől, Dr. Trévidic Thibault-tól tanulták a francia szépészet fortélyait – továbbviszi és kamatoztatja ezt a párizsi stílust, melynek köszönhetően vendégeink a legmagasabb színvonalú szépészeti szolgáltatásokat élvezhetik.

Lassítsd le az idő múlását orvosesztétikai kezelésekkel!

A bőr elvékonyodása, a kollagén és elasztikus rostok csökkenése, a szárazabb bőr és a ráncok megjelenése, a zsírszövet csökkenése, a megereszkedő szövetek, valamint a csontok sűrűségének és szilárdságának csökkenése mind hozzájárulnak az öregedési folyamatokhoz.

Az orvosesztétikai kezelések célja a tökéletes arc-szimmetria visszaállítása, a kontúrok simává tétele, az elveszett volumen pótlása, a bőr feszességének és rugalmasságának növelése, valamint a megereszkedett szövetek megemelése. Egy finom és harmonikus átmenetet teremtünk az anatómiai régiók között.

Az EverDerm Healthcare szakértői segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb orvosesztétikai eljárást, hogy felfrissítsd és megfiatalítsd az arcodat.

Világszínvonalú orvosesztétikai eljárások

A nálunk elérhető esztétikai eljárások során a legújabb technikákkal, a lehető legminimálisabb beavatkozásokra törekszünk a természetesség jegyében. Ezek az eljárások visszaadhatják az arcforma és az arcbőr fiatalságát, valamint újramodellezhetik az arcvonásokat is.

Az EverDerm HealthCare orvosesztétikai szolgáltatásai

Botulinumtoxin kezelések

A plasztika ismérvei

A plasztikai sebészet számos lehetőséget kínál esztétikai és szépészeti, valamint rekonstrukciós és helyreállító műtétek terén. Az azonban rendkívül fontos az ilyen típusú beavatkozásoknál, hogy reálisan lássuk saját testünket és alkatunkat, hiszen ez teszi lehetővé, hogy elégedettek legyünk majd az elért változásokkal. A cél, hogy a páciens elképzeléseinek a leginkább megfelelő és biztonságosan végrehajtható kezelést vagy műtétet végezzük el.

Az EverDerm Healthcare Egészségközpontban olyan kiváló plasztikai sebészekkel dolgozunk, akiknek a keze alatt minden páciensünk biztonságban érezheti magát. Szakorvosaink helyi érzéstelenítéssel végzett beavatkozásokkal olyan esztétikai problémákon tudnak segíteni, mint a megereszkedett szemhéj vagy egyéb szépészeti deformáció.

Az EverDerm HealthCare plasztikai szolgáltatásai

Szemhéjplasztika

Fülplasztika

Hegkorrekció