Skip to main content

EsztétikaBotox → Traptox

Traptox

A csuklyásizmok ellazítására

Mi az a Traptox?

A botox kezelések legújabb trendje a “Traptox”, vagyis eredeti nevén “Trap Botox”, a botox a trapézizmokba történő injektálását jelenti. De miért érdemes kipróbálni ezt az eljárást?

A Traptox egy olyan eljárás, mely a trapézizmok ellazítására és meghosszabbítására szolgál. Ennek köszönhetően a nyak vékonyabb és karcsúbb megjelenést nyer, a vállak pedig körülhatároltabbak lesznek. Az izom ellazulásával javulhat a testtartás, csökkenhet a nyak és váll merevsége, valamint enyhülhetnek a fájdalmak.

Mire használják a Traptoxot?

A nyakon található csuklyás izom a modern életstílus, a stressz vagy helytelen testtartás hatására gyakran fejfájást és hátfájást okozhat. Azonban a közösségi médiában terjedő új trend követői nem kizárólag ennek a problémának a megoldását keresik a botoxinjekcióban. Ők azt szeretnék, hogy nyakuk karcsúbb legyen. A csuklyás izomba beadott botoxinjekció hatására az izom összezsugorodik, ellazul, ezzel optikailag vékonyabbnak tűnik a nyak.

A Traptox kezelésének előnyei

  • az izom elernyed;
  • csökken a fájdalom és a feszülés/merevség ezen a területen;
  • csökken a felesleges izommunka;
  • javulhat a tartás;
  • nyak- és vállfájdalmak enyhülése;
  • csökkenhet a fejfájás és hátfájás mértéke;
  • a nyak hosszabbnak tűnik;
  • a vállak is keskenyebbnek tűnhetnek

A kezelés menete

  1. 1. A Traptox kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, melynek során meghatározzák az alkalmazandó botolinumtoxint, tisztázásra kerülnek a páciens céljai, esetleges aggodalmai, illetve az elérhető eredmények.
  2. 2. A Traptox kezelés ambulásan történik. Az eljárás teljesen fájdalommentes, így érzéstelenítés nélkül végezzük, de szükség esetén érzéstelenítő krém használata bevethető. (A kezelés során érezhető enyhe szúró érzés a tű behatolása miatt, azonban a kellemetlenségek minimálisak.) A kezelés során az orvos a botoxot a trapézizmokba injektálja, így elérve az izom ellazulását és a megfelelő testtartás javulását.

Ár: 120.000 Ft

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!

Bejelentkezés!