Skip to main content

Esztétika → Plasztika

Plasztikai sebészet

A plasztikai beavatkozások mára már világszerte igen elterjedtek. A kisebb, úgynevezett egynapos sebészeti eljárásoktól egészen az altatással végzett műtétekig a plasztikai beavatkozások palettája igen széleskörű. Bár sokan megkérdőjelezik ezen eljárások szükségességét, nem vonhatjuk kétségbe, hogy ezek bizony sok esetben lehetőséget biztosítanak olyan változtatásokra, amelyek a test arányainak harmonizálásával erőteljesen növelhetik a páciens önbizalmát.

A plasztikai sebészet számos lehetőséget kínál esztétikai és szépészeti, valamint rekonstrukciós és helyreállító műtétek terén. Az azonban rendkívül fontos az ilyen típusú beavatkozásoknál, hogy reálisan lássuk saját testünket és alkatunkat, hiszen ez teszi lehetővé, hogy elégedettek legyünk majd az elért változásokkal.

A cél, hogy a páciens elképzeléseinek a leginkább megfelelő és biztonságosan végrehajtható kezelést vagy műtétet végezzük el. Az EverDerm HealthCare Egészségközpontban olyan kiváló plasztikai sebészekkel dolgozunk, akiknek a keze alatt minden páciensünk biztonságban érezheti magát.

A magabiztosság a belülről fakadó szépség titka

A szépség fogalma mindenki számára mást jelent. Az EverDerm-ben hiszünk a belülről fakadó szépség erejében, ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy ha nem vagyunk megelégedve a kinézetünkkel, akkor az az önbecsülésünkre is hatással van. Az önbizalom hiánya pedig bizony a külső szemlélőknek is könnyen feltűnhet.

Ma már számos olyan kozmetikai, esztétikai és plasztikai beavatkozás létezik, melyek segítségével biztonságosan tudunk alakítani megjelenésünkön, hogy aztán teljes magabiztossággal állhassunk tükör elé. A kisebb, úgynevezett egynapos sebészeti eljárásoktól egészen az altatással végzett műtétekig a plasztikai beavatkozások palettája igen széleskörű. Ma már tulajdonképpen nincs olyan testrészt melyen ne lehetne alakítani. Bár sokan megkérdőjelezik ezen eljárások szükségességét, nem vonhatjuk kétségbe, hogy ezek bizony sok esetben lehetőséget biztosítanak olyan változtatásokra, amelyek a test arányainak harmonizálásával erőteljesen növelhetik a páciens önbizalmát.

Az EverDerm HealthCare Egészségközpontban csak helyi érzéstelenítéssel végzett plasztikai beavatkozásokat végzünk!*

*Plasztikai sebészeink altatásos műtétet is vállalnak magánprakszisban.

Fülplasztika

Hegkorrekció

Szemhéjplasztika

Személyes konzultáció

A plasztikai beavatkozások – legyen szó egynapos sebészetről vagy altatásos műtétről – hosszas előkészülettel járnak. Minden esetben számos előzetes vizsgálaton kell részt venni, sőt bizonyos műtétek után speciális kompressziós ruházat viselése is szükséges, amit még a beavatkozás előtt be kell szerezni. Ami viszont talán a legfontosabb és egyben nulladik lépés akármilyen plasztikai beavatkozásról is legyen szó, az az edukáció!

Az EverDerm-ben rendkívül fontosnak tartjuk az edukációt és a személyes konzultációt kezeléseink előtt. Dr. Trévidic Thibault és Dr. Vajtai Luca, az Egészségközpont plasztikai sebészei szakértelemmel, diszkrécióval és őszinteséggel igyekeznek pácienseik számára választ adni az esetlegesen felmerülő kérdésekre, és természetesen tanácsokkal is szolgálni a számukra.

Ha még nem tudtad eldönteni, hogy melyik kezelést válaszd, melyik illik hozzád és az arcformádhoz a legjobban, mely eljárás lenne a legmegfelelőbb a számodra, vagy csak kérdéseid lennének egy adott kezeléssel kapcsolatban, fordulj bátran akár Dr. Trévidic Thibault-hoz vagy Dr. Vajtai Lucához, akik egy személyes konzultáció során egyéni kezelési tervet is össze tudnak állítani a számodra.

A személyes konzultáció időtartama:
30 perc

A személyes konzultáció ára: 30.000 Forint *

*A konzultáció díja minden esetben levonódik a beavatkozás árából, amennyiben azt az EverDerm szakorvosa végzi.

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!