Skip to main content

Orvosaink

Bemutatkoznak az EverDerm HealthCare Egészségközpont szakorvosai és ápolói

Dr. Jenei Márta

Bőrgyógyász

Dr. Jenei Márta általános orvosi diplomámat 2006-ban szerezte a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Rezidensi éveit a Debreceni Egyetem Bőrklinikáján töltötte, szakorvosjelöltként pedig a nyíregyházi Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház bőrgyógyászati szakklinikáján dolgozott. Ezen évek alatt alkalma nyílt a bőrgyógyászati szakma gyakori és ritka betegségeivel, tüneteivel megismerkedni, illetve ezek kezelésében részt venni. Szakvizsgájának megszerzése után 2020-ig a nyíregyházi Sz-Sz-B Megyei Kórházak Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézetében folytatta orvosi tevékenységét. 2021-ben Tiszafüreden vette át az OEP finanszírozott bőrgyógyászati járóbeteg szakrendelést a Kuthy Elek Rendelő Intézetben, majd 2022. januártól elindította bőrgyógyászati magánrendelését is.

Szívügye a bőrdaganatok korai felismerése, illetve azok kialakulásának elkerülése, ezért rendkívül fontosnak tartja a bőrgyógyászati szűréseket. A megszerzett tudás folyamatos bővítése elengedhetetlen a számára, ezért rendszeresen vesz részt tanfolyamokon és kongresszusokon.

Dr. Nagy Gergő

Belgyógyász

Dr. Nagy Gergő, még kisgyermekként döntötte el, hogy orvos lesz, mert nagyon érdekelte az a kérdés, hogy miért úgy működik az ember ahogyan. Ez a fajta kíváncsiság megmaradt az egyetemi évek alatt is, amit úgy gondolt, hogy a belgyógyászat képes valamelyest kielégíteni. 2009-ben végzett a Debreceni Egyetemen.

A páciensekkel való kommunikációban a személyre-szabottságot és a komplex megközelítést tartja fontosnak és elengedhetetlennek. Hiszi, hogy az orvos-beteg kommunikáció a pszichén és megvalósuló közös tervek útján a gyógyulás egyik alappilére, sőt akár kiváltó oka is. Minden egyes apró segítség elégedettséggel tölti el, még ha csak egy egy mondatos tanácsról is van szó vagy egy felírt vényről.

Dr. Nagy Anna Mária

Belgyógyász

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen (DOTE) folytatott általános orvosi tanulmányait követően belgyógyászatból szakvizsgázott a Budapesti Semmelweis Egyetemen. Széles körű elméleti és gyakorlati szakmai tapasztalatokat szerzett a belgyógyászat számos szakterületén különböző kórházi osztályokon (DOTE Szív-Tüdő Klinikán, Debreceni Kenézy Gyula Kórház Gastroenterológiai osztályán, Budapesti Belügyminisztériumi (BM) kórház Hepatológia- és Rehabilitációs osztályain), valamint a Szent Rókus Kórház- és Rendelőintézet belgyógyászati járóbeteg szakrendelésein. 2009-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Jogi szakokleveles orvosi diplomát szerzett.

Terápiás jógaoktatóként alapvetően fontosnak tartja a test-lélek-szellem harmonikus egységét. Számos kiegészítő tanulmányt folytatott a lelki-mentális problémák mélyebb megértése és hatékony kezelése érdekében: Neurolinguisztikai programozás (NLP), Enneagram, Théta-Healing, majd a Budapesti SE Pszichiátria Klinikán elvégezte a Viselkedés- és Kognitív Terápia (VIKOTE) 3 éves posztgraduális képzését, valamint az ELTE PPK Pszichológia Karán a hipnózis elméleti alapjait.

Egyetemista kora óta elhivatottsággal bővíti tudását a természetes gyógymódok irányába: Hagyományos Kínai Orvoslásból (HKO) és klinikai homeopátiából egyetemi licensz vizsgát tett. Fitoterapeuta szakértőként és vizsgaelnökként, valamint a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Élelmiszertudományi doktori iskola végzős PhD hallgatójaként rendszeresen publikál hazai és nemzetközi folyóiratokban, kongresszusokon. Évtizedes kutatásai eredményeként számos – gyógyászati célú – élelmiszerkoncentrátumot és étrendkiegészítőt fejlesztett.

2011 óta integratív szemléletű belgyógyászati magánpraxisban dolgozik, amely során egyénre szabottan, holisztikus rendszerszemléletben alkalmazza az akadémiai medicinát (a klinikai kivizsgálásokat és kezeléseket) a tudományosan megalapozott természetes gyógymódokkal: fitoterápiával, a hagyományos kínai medicinával, a nemzetközileg elismert klinikai homeopátiás gyógymódokkal és a kognitív módszertani pszichoterápiával. Individuális, integratív, rendszerszemléletű szakmai tapasztalatai alapján komplex gyógymódokat fejlesztett ki a krónikus gyulladásos megbetegedések hatékony kezelésére.

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész

Kiemelt szakterülete a felnőtt és gyermek plasztikai sebészeti betegek akut ellátása. Emellett az esztétikai és helyreállító sebészeti műtétek szerteágazó világában is átfogó tapasztalattal rendelkezik. Munkái során nagy hangsúlyt fektet az arc-és orrplasztikára, egyéb plasztikai műtétekre (emlő, has, intim, zsírleszívás), illetve a bőrdaganatok korszerű ellátására. Az esztétikai beavatkozásokat (botulinumtoxin, hialuronsavas töltés) a legújabb technikák alapján végzi és mindig a természetes hatásra törekszik. Orvosi munkái során számára a legfontosabb a türelem és a precizitás.

Dr. Vajtai Luca

Plasztikai sebész

Szakorvosi szakképesítését a felnőtt és gyermek égés és plasztikai sebészet területén szerezte meg. Praktizálása során volt lehetősége az akut betegellátás és a rekonstrukciós beavatkozások elvégzéséhez is szükséges sokrétű ismeret és tapasztalat megszerzésre. Emellett kiemelt érdeklődési körébe tartozik az esztétikai beavatkozások precíz és természetességre törekvő gyakorlása is. Pácienseivel való munkái során fontosnak tartja a személyre szabott kezelési terv kialakítását, mellyel a közös munka eredményeként természetes és harmonikus hatás érhető el.

Bogdán Nikolett

Vérvételi specialista / ápoló

2019-ben szerezte meg az Ápolói végzettségét. 2018-ban Szolnokon a Hetényi Géza Kórházban kezdett dolgozni az I.számú Belgyógyászaton, ahol általános belgyógyászati és hematológia gyakorlatot szerzett. 2020-2022 között Covid Osztályon és Covid Intenzív Osztályon dolgozott.

2019- 2023 között bőrgyógyászati osztályon több bőrgyógyász szakorvos mellett is dolgozott, mint asszisztens. Bőrgyógyászati kisműtétek és bőrszépészeti beavatkozásokban is segítkezett.

Jelenleg a Debreceni Egyetem kirendeltségén a Szolnoki Campuson tanul, BSc Ápoló szakon (Diplomás Ápoló).

Szeretek másokat motiválni és támogatni, fontos számomra, hogy a betegek és a páciensek egyaránt elégedettek legyenek. Fontosnak tartom, hogy a pácienseket egy nyugodt és jó hangulatú környezetben tudjam fogadni, és a kezelés ideje alatt ebben a környezetben pozitív energiákkal tudjanak feltöltődni. Az EverDermben a megfelelő kezelések mellett erre is van lehetőség.

Hergelt Brigitta

Vérvételi specialista / ápoló

Egészségügyi képesítését a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnáziumban szerezte 2020-ban. Ezt követően 2023 júniusában Általános Ápoló képesítését is megszerezte. Tanulmányait követően a magánegészségügyben helyezkedett el, ahol több jó nevű, a szakmában híres plasztikai sebésszel dolgozhatott együtt, valamint több magánklinika laborjában is megfordult. Az EverDerm csapatának köszönhetően 2023. végén lehetősége nyílt a Synlab által meghirdetett Labordiagnosztikai képzését is sikeresen elvégezni.

Carl William Buehner szavait megfogadva igyekszem a vérvétel hangulatát az ő mondanivalójának megfelelően megteremteni, mely szavak így hangzanak:
„Lehet, hogy elfelejtik mit mondtál nekik, de soha nem fogják elfelejteni, hogy hogyan érezték magukat szavaidtól.„ Munkám során e szavak megvalósítására kiemelt figyelmet fordítok.