Skip to main content

Bőrgyógyászat → Gépi gátizom-erősítés

Gépi gátizom-erősítés

28 perc az intim egészség megőrzése érdekében

Az izom, amiről mindenki megfeledkezik – ez a gátizom!

A hüvely és a gátizomzat gyengesége kevésbé érzékelhető, ugyanakkor hosszabb távon ez nem csak a szexuális élet örömeit ronthatja, hanem anatómiai elváltozással is együtt járhat. A meggyengült gátizmok ráadásul olyan kellemetlen állapotokat is elő tud idézni, mint az úgynevezett stressz- illetve székletinkontinencia, valamint kialakulhatnak aranyeres panaszok, sőt akár a méh is előreeshet.

Ezek kialakulását azonban könnyen meg lehet előzni, már fennálló panasz esetén pedig az esetek nagy többségében maradéktalanul meg is lehet szüntetni a megfelelő gátizom-erősítéssel. Az intim torna és a gátizom regeneráló gyakorlatok azonban nem mindig bizonyulnak elég hatékonynak, ráadásul sok időt vesznek igénybe.

Az orvostudomány és a technológiai fejlődése az intim egészségmegőrzés területén is modernebb megoldásokat hozott el az elmúlt években. Ezek közül a leginkább figyelemreméltó kezelés – mind népszerűség, mind elérhető eredmény tekintetében kimagasló – BTL EMSELLA, mely gyors és fájdalommentes.

A Kegel-gyakorlatok helyett válaszd a rádiófrekvencia és a HIFEM+ erejét!

Az EMSELLA kezelés a medencefenék gyenge izmainak rehabilitációját és a neuromuszkuláris kontroll helyreállítását hivatott biztosítani, mind nők, mind férfiakat számára egyaránt.

A BTL EMSELLA KEZELÉS ELŐNYEI:

  • erősíti a medencefenék izmait;
  • segít az intim kellemetlenségek kiküszöbölésében és az intim egészség
  • megőrzésében;
  • kezelhető általa az inkontinencia minden típusa, segít visszaállítani a
  • húgyhólyag feletti kontrollt;
  • orvosi kutatásokkal alátámasztott a gép hatásossága
  • non-invazív (tű és szike használata nélküli);
  • rövid kezelési idő (mindössze 28 perc);
  • ruhán keresztül végezhető a kezelés.

Kinek ajánlott az EMSELLA kezelés?

Az EMSELLA kezelés mindenkinek ajánlott, nemtől és kortól függetlenül. A meggyengült gátizomzat fiatal korban is tud kellemetlenségeket okozni, főleg a nők számára, akiknek a gátizom-erősítés szülés előtt is rendkívül fontos. Ezen túl az intim egészséget érintő problémák a szexuális életre is negatív hatással lehetnek. Ennek megelőzése érdekében érdemes hamar, preventív célból is igénybe venni a kezelést.

Az EMSELLA gépi gátizom erősítő kezelésről további információt az EverDerm Laser & Beauty Klinika weboldalán olvashattok!

Jelentkezz be kezelésre!

Bejelentkezem