Skip to main content

EsztétikaBotox → Orvosi izzadásgátlás

Orvosi izzadásgátlás

A túlverejtékezés ellen

Izzadásgátlás botox injekcióval?
Lehetséges!

A túlverejtékezés negatív hatással lehet önbizalmunkra és akár mindennapi életünkre is. A botulinumtoxin, bármilyen meglepő is, gyors és egyszerű eljárás lehet az izzadásgátlásra, sebészi beavatkozás nélkül. A botulinumtoxin ugyanis ideiglenesen blokkolja az izmokhoz érkező idegjeleket a kezelt régióban, ezáltal lehetőség van az izzadást termelő mirigyek kiengedő izomzatának időszakos blokkolására a hónalj, tenyér és a talp területén is.

Viszont nemcsak a túlzott izzadásra nyújthat gyógyírt ez a kezelés. Sokan szeretnének megszabadulni a folyamatos dezodor használattól és az azokban található, sokszor bizonyítottan káros hatóanyagoktól.

Az izzadásgátló botox kezelés előnyei

  • az eredmény már 3-5 napon belül érzékelhető
  • egyszerű, de hatásos orvosesztétikai beavatkozás
  • gyors kezelés: 15 perces beavatkozással akár 4-8 hónapig tartó eredmény

Az izzadásgátlás menete

  1. Az izzadásgátlást célzó botulinumtoxin kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, melynek során átbeszélésre kerül a várt eredmény és a kezelés menete. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről és az alkalmazandó technikáról.
  2. A konzultációt követően a szakorvos lefertőtleníti a bőrt, és berajzolja az adott területet annak megfelelően, hogy hány egység beadására lesz szükség.
  3. Amennyiben orvosilag semmi akadálya nincsen a kezelésnek, ezután következik a tényleges beavatkozás, melynek során a szakorvos a botulinumtoxin megfelelően hígított oldatát juttatja vékony tűvel a bőr alá.

Ár normál terület: 140.000 Ft

Ár extra terület: 170.000 Ft

Az izzadásgátlás után

A botulinumtoxin injekció hatása nem azonnali. A kezdetleges hatása körülbelül 3-5 nappal a beavatkozás után lesz érzékelhető, míg a végleges hatás kb. 14 nap után áll be. A várható eredmény egyén és területfüggő, személyreszabott információt a szakorvosi konzultáción tudunk adni.

A befecskendezett botulinumtoxin eredménye sok esetben 6 hónapig, de akár 8 vagy több hónapig is tarthat, ezáltal jellemzően évente 1-2 alkalommal kell megismételni. A beavatkozás teljesen mellékhatás mentes.

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!

Bejelentkezés!