Skip to main content

Főoldal → Szűrővizsgálatok

Szűrővizsgálatok

A szűrővizsgálatok fontossága

Az EverDerm HealthCare Egészségközpont kiemelt figyelmet fordít a prevencióra, azaz a betegségek megelőzésére és korai felismerésére. Ebben kiemelt szerepe van a szűrővizsgálatoknak, hiszen ahhoz, hogy időben felismerhessük a kezdetleges elváltozásokat vagy betegségeket, ahhoz elengedhetetlenek a kontrollvizsgálatok. Ezek segítségével a betegségek nagyobb eséllyel gyógyíthatók, a szövődmények kialakulása pedig megelőzhető.

Sokféle vizsgálat létezik a kórállapotok kimutatására, kizárására, illetve pontosítására, ezeket azonban el kell különíteni a szűrővizsgálatoktól. A szűrővizsgálatok ugyanis olyan eljárások, melyek a még tünet-és panaszmentes személyek időnkénti vizsgálatát jelentik, a még rejtett betegség valószínűségének kizárására, vagy éppen megerősítésére. A szűrővizsgálatok lényege tehát a lehető legkorábbi felismerés, amikor a betegség még gyógyítható, vagy a gyógyulás esélye a legmagasabb.

Magyarországon számos ember kezelhető egészségügyi probléma miatt veszti életét. Ez az érték jelentősen javulhatna, ha a lakosság nagyobb része egészségtudatosabb életmódot élne és rendszeresen venne részt szűrővizsgálatokon. Ugyanis számos esetben ezek a vizsgálatok életet is menthetnek.

Genetikai vizsgálat

myBIOME by SYNLAB

Vérvétel

Az EverDerm HealthCare ajánlata

Az EverDerm HealthCare Egészségközpontban a SYNLAB laborcsomagjainak teljes kínálata elérhető, melyek között a teljes körű kivizsgálást tartalmazó menedzserszűrések mellett egy-egy területre, illetve betegségcsoportra fókuszáló szűrővizsgálatok is találhatók.

Egészségközpontunkban a vérvizsgálatok mellett a SYNLAB géndiagnosztikai tesztje, valamint a bél mikrobiom állapotát vizsgáló myBIOME tesztje is elérhető, melyekkel részletes képet kaphatunk arról, hogy a szervezetünkben élő mikroorganizmusok és a DNS-állományunk milyen hatással van az egészségi állapotunkra.

Pácienseink számára szakorvosaink személyre szabottan alakítják ki és szervezik meg a szükséges vizsgálatokat!