Skip to main content

Esztétika → Mélyhidratálás

Mélyhidratálás

Mit értünk esztétikai mélyhidratálás alatt?

Az esztétikai mélyhidratáló kezelések nem feltöltő vagy arcformázó eljárások, hanem az eredeti klasszikus tűs mezoterápia továbbfejlesztett változatai. Ezek az eljárások a bőr állapotának javítására koncentrálnak, így segítve a bőrt abban, hogy szebb és fiatalosabb legyen. Ez a fajta kezelés nem feltölti a bőrt, hanem regenerálja és hidratálja azt.

A mélyhidratáló kezelések során kollagénes és/ vagy hialuronsavas töltőanyagokkal egyaránt tudjuk támogatni a fiatalos megjelenést és a hidratált bőrt. Bármely bőrfelületen alkalmazható, ahol a kezelés elvégzése szükséges: arc, szájkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfejek stb. A mélyhidratálás megoldást nyújthat az arc ráncainak kisimítására, a bőr fiatalítására és rugalmasságának erősítésére, illetve vízhiányos, petyhüdt és megereszkedett bőr kezelésére. Minden bőrtípus és korosztály számára tökéletes választás, nőknek és férfiaknak egyaránt. Megelőzésre vagy már meglévő probléma kezelésére is alkalmazható eljárás.

Szakorvos által végzett eljárás

A megfelelő eredmény érdekében egészségközpontunkban az esztétikai mélyhidratálást csak képzett szakorvos végezheti.

A kezelést végző szakorvosaink mind több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Kiemelt szakterületeikhez tartoznak az esztétikai beavatkozások, mint pl. a botulinumtoxin és a hialuronsavas töltés. Munkájuk során mindig a legújabb technikákat alkalmazzák, céljuk pedig a természetes hatás elérése minden eljárás alkalmazása során. Éppen ezért minden beavatkozást egy konzultáció előz meg, melynek során szakorvosunk feltárja az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t és javaslatot tesz személyre szabott kezelésre.

A mélyhidratálás előnyei

Amennyire lehetséges, próbáljuk kerülni az erős napsugárzást, és mindig használjunk – még télen is – fényvédő krémet. Ami pedig a legfontosabb, hogy tartsunk rendszeresen önvizsgálatot, évente egyszer pedig menjünk el bőrgyógyászati szűrővizsgálatra.

 • az eredmény rövid időn belül látható
 • gyors kezelés: 45 perces beavatkozással akár 9 hónapig tartó eredmény
 • tartós és intenzív mélyhidratálás
 • halványabb ráncok, kisimultabb bőr
 • élettel telibb, volumenizált bőrfelszín
 • látható, de természetes módon formálható, lágyítható az arc
 • remekül kombinálható egyéb esztétikai kezelésekkel, mint pl. hialuronsavas ráncfeltöltő kezeléssel, lézeres kezelésekkel, botox kezeléssel

A kezelés menete

 1. Az esztétikai mélyhidratáló kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, amelynek során a szakorvos feltárja az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t és kitűzésre kerül a kívánt eredmény.
 2. Ezután szakorvosunk javaslatot tesz személyre szabott kezelésre, szem előtt tartva a természetes megjelenés megőrzését. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről és az alkalmazandó technikáról.
 3. A konzultációt követően az orvos lefertőtleníti a bőrt, majd érzéstelenítő krémmel keni be az arcot.
 4. Ezután – 30 perc pihenőt követően – megkezdődik a beavatkozás, amely során a szakember vékony tűvel vagy kanüllel juttatja be a töltőanyagot a bőrbe.

Beavatkozás ideje:
kb. 10-15 perc

A kezelés után

Az esztétikai mélyhidratáló eljárás eredménye azonnal látható, már egyetlen kezelés után is. Közvetlen a kezelés után a bőr rózsásan pirosas lehet, itt-ott ödémás pontok előfordulhatnak. Éppen ezért a beavatkozás után 2 hétig kerülni kell a napozást, az erős izzadást, valamint az erős peelinget és nyomkodást az arc területén. Aznap nem ajánlott a sminkelés, 2-3 hétig pedig TILOS a szauna és a szolárium használata.

A még látványosabb eredmény érdekében a kezelést végző szakorvos egyes esetekben javasolhat ismétlésként 2, esetleg 3 alkalomból álló kúrát, amelyeket havi rendszerességgel érdemes igénybe venni. A kezelés hatása 6-9 hónapig tart, ezután érdemes egy emlékeztető kezelésen részt venni.

Az esztétikai mélyhidratálás során használt anyagok

1 TEOSYAL REDENSITY

A Redensity Skinbooster Therapy kezeléshez felhasznált TEOSYAL REDENSITY 1 a svájci TEOXANE Laboratories terméke, amely egy kiváló minőségű, tiszta, nagy töménységű hialuronsavat és egyéb vitaminokat tartalmazó töltőanyag.

A TEOSYAL REDENSITY 1 nem csak a bőr hidratáltságát, ragyogását és feszességét javítja, de a bőr öregedési folyamatából adódó érdességet és szárazságot is enyhíti, segít megelőzni a ráncok megjelenését. Aktiválja a bőrszövet szerkezetátalakítását és véd az oxidatív stresszel szemben. Ez egy olyan filler, melyet egységesen a bőr felszíne alá juttatva teljes és egységes arcfiatalítás érhető el. Csökkenthetjük vele a kialakult ráncok mélységét, hiszen a hialuronsav kitölti a ráncokat. Ezen túl volumenizál és hidratál, ezáltal helyreállítja az arc rugalmasságát és szerkezetét.

A Redensity Skinbooster Therapy kezeléssel természetes anyag felhasználásával egyszerre végzünk bőrfiatalítást, bőrrevitalizációt és növeljük a bőr tömörségét, melynek eredménye akár 9 hónapig is kitarthat. Az eredmény tartós és intenzív mélyhidratálás, halványabb ráncok, kisimultabb bőr, illetve élettel telibb, volumenizált bőrfelszín.

Ár: 130.000 - 180.000 Ft/ alkalom

2 NUCLEOFILL

A Nucleofill gél egy olyan bio-restruktáló hatású anyag, amely polinukleotidokat tartalmaz, melyek egy háromlépcsős mechanizmus révén stimulálják és megújítják a bőrt. A polinukleotid egy polimer, amely sejtszinten fejti ki a hatását. A bőr kötőszöveti sejtjeihez, a fibroblasztokhoz kapcsolódik, melynek hatására beindul a kollagén, hialuronsav és elasztin termelés. Hidratáló hatásuk révén a polinukleotid mátrixok megkötik a vizet és háromdimenziósan szétoszlatják azt a szövetben. Hosszantartó antioxidáns hatása a kémiai szerkezetnek köszönhetően pedig képes megkötni a szabad gyököket, sejtszinten blokkolva hatásukat. Ezáltal ez a kezelés javítva a bőr struktúráját, fokozva annak rugalmasságát és feszességét. Vízmegkötő hatásának köszönhetően pedig hidratálja a bőrt, valamint gyulladáscsökkentő hatással is bír.

A Nucleofill anyag különlegessége, hogy különböző koncentrációkban és sűrűségekben érhető el, így az adott problémának megfelelően tudunk kezelni. Mivel a termék nem tartalmaz hialuronsavat, de fontos megjegyezni, hogy a kezelést nem szabad összekeverni a hialuronsavas ráncfeltöltéssel.

A Nucleofill különlegessége még, hogy gyártói kifejlesztettek egy kifejezetten a szem körüli bőr megjelenésének javítására szolgáló biorestrukturáló anyagot, amellyel akár a szempillavonalhoz közel is tudunk kezelni. Ezzel az eljárással az alsó és a felső szemhéj feszesítésére és fiatalításra is egyaránt van lehetőség.

Ár: 90.000 - 370.000 Ft

3 PROFHILO

A Profhilo  töltőanyag a befecskendezést követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így csupán néhány pontnyi szúrással az egész arc kezelhető. Felszívódása ráadásul hosszabb idejű, ezáltal tartósan serkenti az új kollagén- és elasztinsejtek termelését a bőrben. Mindemellett mélyebben hidratál, mint bármilyen más hagyományos készítmény, az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásának köszönhetően. A Profhilo kezelés egyesíti a mélyhidratálást és a feszesítő hatást, így az eredmény fiatalosabb önmagunk lehet, arcberendezésünk változása nélkül.

A Profhilo kezelés egyik kiemelkedő különlegessége, hogy nemcsak hidratálja a bőrt, hanem átalakítja a megereszkedett szöveteket. Ezáltal feszesebb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Ár: 180.000 Ft/ régió/ alkalom

4 EJAL40®

Az Ejal40® biorevitalizációs készítmény célja, hogy az extracelluláris mátrix (ECM) alapszerkezetét újjáépítse, ezért különböző molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz. Ezáltal a kezelés elősegíti a sejtaktivitást, a hidratációt, valamint a kollagén, elasztin és hialuronsav szintézisét a bőrben. Az Ejal40® egy mélyhidratáló kezelés, amely segít megújítani a dehidratált, valamint az öregedés és a napsugárzás következtében károsodott bőrt.

A kezelés fő előnye, hogy kevés szúrással és minimális kellemetlenséggel látványos eredményeket tudunk elérni. A kezelés hatékonyan eltünteti a finom ráncokat, hidratálja a bőrt, javítja az arckontúrt és megújítja a bőr szerkezetét. A Ejal40® kezelés rugalmasabb, fiatalosabb bőrt biztosít hosszú távon, és magas színvonalú orvosesztétikai szolgáltatásként méltó a figyelemre.

Ár: 90.000 Ft/ alkalom

5 KARISMA

A Karisma egy biorestrukturáló és biostimulátor soft filler, ami nagy molekulasúlyú hialuronsav α1 R-polipeptidlánc és karboximetil-cellulóz használatával veszi fel a harcot az öregedés ellen.

Az α1 R-polipeptid lánc kollagénjének kombinációja növeli az 1-es típusú prokollagén C-peptid termelődését a fiproplasztokban. Ezek a típusú peptidek segítik a prokollagén molekulák hármas hélixbe történő átalakulását. A karboxi-metil cellulóz gátolja a hialuronidáz enzim működését, amely segíti a szövetek regenerációját, valamint anti-aging hatással is rendelkezik. Így bőrünk hosszantartóan hidratáltabb lesz. A magas alkotóanyagú hialuronsav pedig segíti a fibroplasztok működését, amely elősegíti a hidratáltság megőrzését. A Karisma készítmény tahát kiváló megoldást nyújt a kollagénhiány kezelésére és megelőzésére! Mindemellett mivel az filler anyag teljesen természetes, naturális alkotórészekből álló kémiai szerek használata nélkül készült, ezért allergiára hajlamos bőrtípusra is kiváló választás.

Ár: 180.000 Ft/ alkalom

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!