Skip to main content

EsztétikaBotox → Lip-Flip

Lip-Flip

Ajakformálás botulinumtoxin injekcióval

Ajakformálás hialuronsavas töltés nélkül

Szeretnél kicsit hangúlyosabb felső ajkat, de még nem szeretnél hialuronos szájtöltést? Akkor számodra a Lip-Flip ajakformáló kezelés lehet a megfelelő eljárás!

 

Ennek a különleges minimál-invazív eljárásnak a során a szaksebész botulinumtoxin készítményt injektál az ajkak Cupido-ívének felső sarkába, amely teltebb megjelenést és definiáltabb felső ajakívet kölcsönöz a szájnak. Egyéb volumennövelő töltőanyag nem kerül felhasználásra a Lip-Flip során.

A Lip-Flip ajakformáló kezelés gyors, azt követően azonnal folytathatjuk a napunkat. A végleges eredmény körülbelül 14 nap múlva alakul ki, hatása pedig jellemzően 2-3 hónapig tart.

Kinek ajánlott a Lip-Flip?

A Lip-Flip elsősorban azok számára nagyszerű alternatíva, akik természetes hatást keresnek az ajaknövelésben, és nem a teljes szájat, hanem inkább a felső ajkukat szeretnék hangsúlyozni. Ráadásul az eljárás átmenetileg halványítja a száj körüli apróbb vertikális ráncokat is.

A Lip-Flip kezelés tökéletes választás azok számára,

 • akik dúsabb ajkakat szeretnének anélkül, hogy szájuk mérete valóban növekedne.
 • akik költséghatékonyabb megoldást keresnek ajkaik hangsúlyozására, ami nem jár felépülési idővel sem.
 • akiknek mosolygáskor a felső ajkuk túlságosan elvékonyodik, már-már eltűnik.

A kezelés menete

 1. A Lip-Flip kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, amely során tisztázzuk a páciens céljait, esetleges aggodalmait, illetve az elérhető eredményeket. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről és az alkalmazandó technikáról.
 2. A Lip-Flip ajakformáló kezelés ambulásan történik. Az injekció enyhén csíphet, de ez az érzés néhány másodperc múlva elmúlik. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, így érzéstelenítés nélkül végezzük. Az orvos a kezelendő felületet fertőtleníti, majd a Cupido-ív megfelelő pontjaiba vékony tű segítségével juttatja be a szükséges mennyiségű botulinumtoxin anyagot.
 3. A botox hatására az orbiculus oris (száj körüli izom) ellazul, és a felső ajak enyhén megemelkedik.

Ár: 40.000 Ft

A Lip-Flip ajakformáló kezelés utáni teendők

A kezelés nem jár felépülési idővel, azonnal visszatérhetünk a normál tevékenységeinkhez. Bármely töltőanyaggal történő vagy anti-aging injekciós eljárás során azonban természetes reakcióként előfordulhat a kezelt területen tapasztalt duzzanat, ami csupán átmeneti, és jellemzően 1-2 napon belül magától elmúlik.

Ugyanakkor fontos, hogy a kezelést követően – a végeredményt segítendő – kerüljünk bármily nyomást az ajkakon és tartsuk be az alábbi útmutatásokat:

 • 24 órán át lehetőleg ne használjunk rúzst vagy ajakápolót
 • 24 órán át kerüljük a csókolózást
 • 4 órán át kerüljük a dohányzást és a szívószál használatát
 • aznap éjjel ne aludjunk hason, arccal lefelé
 • 48 órán át kerüljük az intenzív fizikai aktivitást, sportot
 • 1 héten át kerüljük a szaunát, a szolárium használatát és túlzott napozást

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!