Skip to main content

EsztétikaBotox → Barbie Eye

Barbie Eye

Szemöldökemelés a szemek optikai megnagyobbításáért

Mi az a Barbie Eye kezelés?

A Barbie Eye kezelés az, amit mindig is kerestél, ha tökéletes tekintetet és igéző szemeket kívántál.

A kezelés során a botox beinjektálásának köszönhetően a szemöldök enyhén megemelkedik, amitől éberebb, nyíltabb és ezáltal vonzóbb lesz a tekintet. A kezelés alapja a botox injekció precíz alkalmazása. Az orvosesztétika fejlődésének hála már könnyedén, egy-két botulinumtoxinos szúrással elérhetjük, hogy nyílt, barátságos tekintet köszönjön ránk vissza a tükörben.

Az EverDerm HealthCare Egészségközpont botulinumtoxinos szemöldökemelése egy olyan eljárás, ami sokkal többet nyújt, mint egy egyszerű szépészeti beavatkozás. Mi a művészeti megközelítésből indulunk ki, amely az arc kifejező tekintetének finomhangolásával jár, és a tekintet mélységét emeli ki. A módszer lényege, hogy a szemöldök magasságát finoman megemeli úgy, hogy közben megőrzi az arc természetes szépségét.

Hogyan működik

a Barbie Eye kezelés?

Az eljárás során a botulinumtoxinnal végzett injekciók ellazítják a mögöttes izmokat, kisimítják a bőrt és elernyesztik a szemöldök körüli izmokat. Ennek köszönhetően a homlokizmok felszabadulva tudják feljebb húzni a már ellazult izmokat a szemöldök mögött, aminek eredményeként magasabb szemöldökkel és nyitottabb tekintettel büszkélkedhetsz.

Az emelés mértéke nem sablonok alapján történik. Az eredmény az életkorodtól és az izmaid tónusától is függ. Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy természetes és harmonikus megjelenést teremtsünk, amely kiemeli egyedi szépségedet.

A Barbie Eye kezelésének előnyei

  • nyitottabb, éberebb tekintet elérése;
  • megereszkedett szemhéj állapotának javítása

A kezelés menete

  1. A Barbie Eye kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, melynek során meghatározzák az alkalmazandó botolinumtoxint, tisztázásra kerülnek a páciens céljai, esetleges aggodalmai, illetve az elérhető eredmények.
  2. A Barbie Eye kezelés ambulásan történik. A kezelés teljesen fájdalommentes, így érzéstelenítés nélkül végezzük, de szükség esetén érzéstelenítő krém használata bevethető. (A kezelés során érezhető enyhe szúró érzés a tű behatolása miatt, azonban a kellemetlenségek minimálisak.) A kezelés során az orvos a botoxot beinjektálja a szükséges pontokba, így elérve az izom ellazulását és a szemöldök megemelkedését.

Ár: 40.000 Ft

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!